Karadağ: ‘Breathe’ yayınlandı

BENZER HABERLER

Karadağ temsilcisi Vladana Vučinić ‘Breathe’ adlı şarkısını bu akşam bir televizyon programında yayınlandı.

Vladana’nın Eurovision şarkısı ballad tarzında ve güçlü bir mesaj içeriyor. Vladana şarkıyı üç kelimeyle duygusal, güçlü ve melankolik olarak tanımladı ve Eurovision sahnesinde piyano ile birlikte olmanın mümkün olduğunu söyledi.

Vladana Vučinić kimdir?

35 yaşındaki şarkıcı Vladana Vučinić Makedon kökenli bir karadağlı pop ve rock şarkıcısıdır. Müziğe olan ilgisi dedesi Boris Nizamovski’nin Makedonya Sahne Sanatçıları Derneği’nin başkanı ve ünlü Makedon topluluğu “Magnifico”nun yöneticisi olması nedeniyle erken yaşta başladı.

Kariyerine 2003 yılında başladı birçok müzik festivallerine katıldı. 2005 ve 2006 yıllarında ‘Montevizja’ adlı ullusal finale katıldı. Daha sonra 2006 yılında yayınladığı “Kao Miris Kokosa” adlı single çalışması popüler oldu. Vladana MTV’nin bir parçası olan MTV Adria’da sahne alan ilk şarkıcı oldu.

Yıllar sonra “Bad Girls Need Love Too” adlı İngilizce single çalışmasını yayınladı. Son olarak 2010 yılında “Sinner City” adlı şarkısını yayınladı.

Photo by: EBU

BİZİ TAKİP ET

700BeğeniBeğen
2,800TakipçiTakip Et
15,328TakipçiTakip Et
2,670AboneAbone Ol

TWİTTER

[fts_twitter twitter_name=eurovisn_turkey tweets_count=4 cover_photo=no stats_bar=yes show_retweets=no show_replies=no]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON HABERLER