Gjon’s Tears Eurovision ile ilgili konuştu

BENZER HABERLER

‘Tout l’univers’ adlı şarkısıyla İsviçre’ye 1993 yılından sonra en iyi dereceyi getiren Gjon’s Tears Eurovision ile ilgili açıklamalar yaptı.

Genç şarkıcı jüri şovu sırasında teknik sorunlar yaşadığını söyledi ve jüri oylamasında aldığı derece ile ilgili konuştu.

“Çılgıncaydı. Ve performansım sırasında her şeyin yolunda gitmediğini söylemeliyim, provalar sırasında bazı teknik sorunlarla uğraşmak zorunda kaldık. Ama neyse ki jüri fark etmemiş. Jürinin beni finalist sanatçılar arasında en iyisi bulması, bana güç veriyor ve kendime tam bir güven veriyor.”

Büyük finalden sonra sabaha kadar eğlendiğini söyledi.

“Finalden hemen sonra otel odasına geri döndük ve bir parti verdik, buna parti demek abartı olabilir. Bir nevi “toplantı” yaptık. Blas Cantó ile tanışmayı gerçekten çok istiyordum. James Newman ve Stefania da vardı. Birbirimizle konuştuk. 

Ukrayna, Litvanya, Almanya’nın performanslarını beğendiğini Ukrayna veya Litvanya’nın kazanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: bluewin.ch

Photo by: EBU

BİZİ TAKİP ET

700BeğeniBeğen
2,800TakipçiTakip Et
16,511TakipçiTakip Et
2,790AboneAbone Ol

TWİTTER

[fts_twitter twitter_name=eurovisn_turkey tweets_count=4 cover_photo=no stats_bar=yes show_retweets=no show_replies=no]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON HABERLER